Rodenrijselaan 17A, Rotterdam

VERKOCHT

Bent u geïnteresseerd en wil u meer weten, neem dan contact met ons op!

CONTACT

Rodenrijselaan 17A, Rotterdam

Op zoek naar een modern bovenhuis met een statige en frisse uitstraling? Dan is dit prachtige en geheel gerenoveerde appartement wat u zoekt! Deze bijzondere woning kenmerkt zich door de mooie authentieke voorgevel, de strakke afwerking, het vele licht, de mooie houten vloeren en tot slot het hoge afwerkingsniveau van de sfeervolle badkamer en de keuken.

Soort woning                  Dubbele benedenwoning (appartement)

Oppervlakte                    ca. 100 m²

Aantal kamers               4

Verdieping                      Begane grond, souterrain en 1e etage

Bijzonderheden              Hoogwaardig afgewerkte 4-kamer dubbele benedenwoning met tuin en frans balkon

De Zoete Vastgoed heeft dit object recent getransformeerd naar een prachtige woning, nu in verkoop! Mis het niet en meld je aan op info@dezoetevastgoed.nl om deze woning te bezichtigen.

Het luxe appartement is gelegen op slechts 8 fietsminuten van Rotterdam Centraal en ook in de straat zijn vele gezellige restaurants en winkels te vinden. Maar ook de uitvalswegen zoals de A13 richting Den Haag/Amsterdam en de A20 richting Gouda/Utrecht zijn binnen enkele minuten met de auto zeer goed bereikbaar.

Het “Oude Noorden” is een van de meest populaire wijken op dit moment in Rotterdam. Deze wijk leeft en bruist. De woning is fraai gelegen met zowel de uitvalswegen als station Noord dichtbij evenals diverse voorzieningen zoals supermarkten, koffiebarretjes, leuke restaurantjes en designwinkels.

Algemeen:

– transport dient plaats te vinden bij projectnotaris;
– niet bewonersclausule van toepassing;
– oude materialen clausule van toepassing;
– aanvaarding in overleg.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte.

De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.