Burgemeester de Bruïnelaan 72, Zwijndrecht

IN ONTWIKKELING TE KOOP

Bent u geïnteresseerd en wil u meer weten, neem dan contact met ons op!

CONTACT

1N ONTWIKKELING | TE KOOP | RIANTE WONING MET TERRAS EN ZONOVERGOTEN PATIO | CENTRUM ZWIJNDRECHT

Dit grote karakteristieke pand wordt op het moment gerenoveerd naar een riante woning met een oppervlakte van ca. 185 m2 met 3 (slaap)kamers, een grote zolder en een extra studeer-/werkkamer op de begane grond. Ook aan de leefruimte en de buitenruimte is gedacht, er wordt een ruim terras aan de grote slaapkamer op de 1e verdieping gerealiseerd en een zonovergoten patio op de begane grond aan de luxe keuken. Daarnaast zijn er ook een bergruimte en een waskamer.

Wonen en leven in deze woning wordt een belevenis op zich. Denkt u aan het lezen van de krant in de ochtendzon op uw terras of heerlijk dineren met de openslaande deuren naar de patio open, genietend van een zwoel zomerbriesje. U kunt de lekkerste gerechten zelf bereiden in de luxe keuken die van alle gemakken wordt voorzien.  
Het kan straks allemaal in deze woning in het centrum van Zwijndrecht met alle voorzieningen op steenworp afstand.

Dit is opmerkelijk: inspirerend en exclusief wonen in het centrum van Zwijndrecht op een toplocatie direct naast het gemeentehuis, vlakbij overdekt winkelcentrum Walburg, winkels, scholen en het NS station.

We nodigen u graag uit deze bijzondere woning uitgebreid te bezichtigen.

Begane grond:
Met de entree komt u direct binnen in de ruime leefruimte met erker aan de voorzijde, de woonruimte loopt door naar de moderne luxe keuken met kook eiland en barzit. De keuken is voorzien van diverse Siemens inbouwapparatuur waaronder  combi-oven, vaatwasser, koel-/vriescombinatie, diverse boven- en onderkasten en een inductie kookplaat met afzuiging via het kookveld is van Bora.

Van de keuken komt u in de eetkamer die grenst aan de patio. Deze ruime patio is toegankelijk via openslaande deuren en is voorzien van hardhouten vlonderplanken. De patio is aan 3 zijden geheel omringt door aluminium puien met dubbel HR++ glas zodat er zo veel als mogelijk zonlicht naar binnen komt. Via de corridor bereikt u aan de andere zijde van de patio een multifunctionele ruimte die u naar wens kunt inrichten als werkkamer of toch liever als slaapkamer? Daarnaast een toilet voorzien van luxe tegels en een zwevend toilet. Aan het einde van de corridor vindt u de berging en de technische ruimte met de CV (CW-5 Intergas 2021) en opstelplaats voor de wasmachine met droger. De berging is ook bereikbaar via een achterom. 

De begane grond is voorzien van vloerverwarming en de wanden zijn glad gestukt en gesausd. De vloer is voorzien van een prachtig lamelparket. Verder is er nog een bergkast onder de trap.

Eerste verdieping:
Royale overloop met toegang tot 3 slaapkamers en badkamer.

Aan de voorzijde zijn een grote en een kleine kamer en aan de achterzijde een royale slaapkamer. Deze slaapkamer geeft toegang tot een groot terras voorzien van hardhouten vlonderdelen.

Luxe badkamer betegeld met Italiaanse tegels voorzien van inloopdouche, 2e (zwevend) toilet, designradiator en wastafelmeubel. Ook hier zijn de wanden gestukt en de vloer voorzien van lamelparket.

Tweede verdieping
Via de open houten trap komt u op de royale zolder voorzien van 2 dakramen.

Patio:
Met zorg ontworpen patio met aan 3 zijden aluminium kozijnen die zijn voorzien van dubbel HR++ glas. Aan 2 zijden kunt u via openslaande deuren de patio betreden. De patio is voorzien van hardhouten vlonders.

5Soort woning                Rijwoning

Grootte                            ca. 185 m2 

Aantal kamers                6 (3+ slaapkamers)

Bijzonderheden
– ca. 180 m2 woongenot !
– ruime woonkamer met veel licht
– patio aan de eetkamer op de 1e etage met terras aan de slaapkamer
– luxe eilandkeuken met Siemens apparatuur en composieten blad
– luxe badkamer v.v. Italiaanse tegels en flinke inloopdouche
– diverse ingebouwde verlichting
– vloeren voorzien van luxe lamelparket
– royale zolder met 2 dakramen
– turn-key opgeleverd, U kunt direct verhuizen!

Algemeen
– bouwjaar ca. 1920
– de woning is in 2020 verbouwd en opnieuw ingedeeld
– de woning is gelegen op eigen grond
– warm water en centrale verwarming via combi cv-ketel Intergas CW-5 (2021)
– op de begane grond verwarming d.m.v. vloerverwarming
– de woning is voorzien van dubbel en triple glas
– goede isolatiewaarde
– royale berging met achteringang en technische ruimte
– transport dient plaats te vinden bij projectnotaris
– niet bewoners clausule van toepassing
– ouderdoms clausule van toepassing

Oplevering:
1e kwartaal 2021

Wij behartigen de belangen van de verkopende partij. Neem uw eigen aankoopmakelaar mee!

Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod.

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.